De Wegwijzer

Zuidbrink 26 in Westerbork, ( Toon op kaart )

144 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Wegwijzer, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Wegwijzer foto

Op De Wegwijzer vind je 3 klassenfoto’s en 144 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Mijn favorite herrinnering is denk ik die fijne blokuur kaarten.

Mijn favorite herrinnering is denk ik die fijne blokuur kaarten...... of Koert Pietersen...... Het fijnst vond ik de afstand-werk relatie, kon je mooi op fietse doen.

De Wegwijzer, 1981

Het Keteleiland bij meester Ketelaar; de verhalen van "Hotze Hiddes" door meester de Boer; het schoolkoor met Koert en Rob.

Het Keteleiland bij meester Ketelaar; de verhalen van "Hotze Hiddes" door meester de Boer; het schoolkoor met Koert en Rob.

De Wegwijzer, 1973

Echt een School met den Bijbel.

Echt een School met den Bijbel. De hoofdmeester (meester de Boer) was een vervelende strenge man die beschikte over een opvliegend karakter in combinatie met losse handjes. Vrijbuiterig als ik mij toen al voelde heb ik begrijpelijk dus niet zo'n leuke tijd gehad op deze school. Ach ja, je wist niet beter. Achteraf natuurlijk wel. Dankzij het strenge schoolse regime wel goed onderwijs gehad wat betreft tall, rekenen en aardrijkskunde. Mijn huidige vrouw weet op de kaart niet aan te wijzen waar Deventer ligt, dat is er bij mij op deze school wel ingepomt!

De Wegwijzer, 1967

?