De Wegwijzer

Wethouder Bogersstraat 1 A in Lepelstraat, ( Toon op kaart )

112 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Wegwijzer, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Wegwijzer foto

Op De Wegwijzer vind je 20 klassenfoto’s en 112 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik heb nog steeds leuke herinneringen aan m'n tijd in Lepelstraat! Ging destijds veel om met Angelique den Haan, Jacqueline Jochems en Adrienne de Kok (van de bakker).

Ik heb nog steeds leuke herinneringen aan m'n tijd in Lepelstraat! Ging destijds veel om met Angelique den Haan, Jacqueline Jochems en Adrienne de Kok (van de bakker). Met Angelique heb ik zo af en toe nog wel eens contact. Andere namen die ik me nog kan herinneren: Erna, Astrid, Johan... Aantal jaar geleden nog bij een reunie op de Wegwijzer geweest en daar had een van de leraren nog een video8 film omgezet naar video waar ik op stond. Zou deze graag nog eens terugzien! Ik was in die tijd de enige "gekleurde" leerlinge in de klas dus mij eruit pikken moet niet al te veel problemen opleveren dacht ik zo ;-)

De Wegwijzer, 1974

We hadden de leukste klas vond ik.

We hadden de leukste klas vond ik. Mijn vriendinnen waren Els Plasmans, Marion Dirken, en Petra Houtepen, We zien elkaar trouwens nog regelmatig, drinken samen koffie, en kletsen lekker over vroeger. zo van weet je dat nog mir, ( tegenwoordig noemen ze mij mir. vroeger zeiden ze mieps.) we hebben het ook nog vaak over onze schoolliefdes, ja ze zeggen toch altijd oude liefde roest niet. want op mijn zevende werd ik Verliefd op Peter Klaassen, en daarna op Wim Raadts. ik geloof dat ik toen ongeveer een jaar of negen was. Mijn allerleukste herinnering is, dat wij in de zesde klas voor 3 dagen naar kaatsheuvel zijn geweest op schoolkamp. Ik was toen twaalf en hevig verliefd op een jongen uit mijn klas we noemde hem (Scono) die liefde heeft trouwens lang geduurd, wel tot mijn zestiende. En ik moet bekennen het is eigenlijk ook nooit overgegaan.

De Wegwijzer, 1970

Een school waar ik met heel veel plezier op terug kijk.

Een school waar ik met heel veel plezier op terug kijk. Wie herinnert zich niet de strenge juffrouw de man en de spannende verhalen van meneer Kint Sommige klas/schoolgenoten spreek ik nog wel eens. De reunie vond ik zeer geslaagd, van mij mag er best een vervolg op komen

De Wegwijzer, 1977

?