De Wegwijzer

Burg Honnerlage Greteln 496 in Schiedam, ( Toon op kaart )

70 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Wegwijzer, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Wegwijzer foto

Op De Wegwijzer vind je 3 klassenfoto’s en 70 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

zommige juffrouws en meesters.

zommige juffrouws en meesters

De Wegwijzer, 1996

ik meester aarst en den hartog .

ik meester aarst en den hartog .veenbrink en timmers dat waarren leuke meesters .en wilma. erica.en ron.richard en nog een richard en binca heb by myn in de klas gezetten en diana verschuur en epco zomer.en sylvia de ligt en we haden ook gym maar dat vond ik nooit leuk . maar kooken vond ik wel leuk hoor dat hadik vanjuf cokie roelofs en was ook een juf hartendorp die was ook een leuke juf en meester de ridder die was leuk een goeie tyd op die school gehad

De Wegwijzer, 1984

na de augustinusschool kwam ik hier wat ik een leuke school vond ik ging erg veel met Necibe om.

na de augustinusschool kwam ik hier wat ik een leuke school vond ik ging erg veel met Necibe om. meneer stoop daar had ik houd zagen enz,juf brendel,juf marga,cocky gaf kookles deed ik erg graag gym vam van ronald,dit had ik in een poezie album staan de namen wand ik vergeet nog al veel. namen die ik me ook kan herinneren zijn bianca,danielle,de rest hoor ik graag van jullie laat wat horen .

De Wegwijzer, 1996

?