De Wegwijzer

Ambroziolaan 32 in Nieuwveen, ( Toon op kaart )

48 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Wegwijzer, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Wegwijzer foto

Op De Wegwijzer vind je 1 klassenfoto’s en 48 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

lang geleden hoor maar ik weet nog wel heel wat namen, leraren.

lang geleden hoor maar ik weet nog wel heel wat namen, leraren... Juffrouw Verkerk klas 1 en 2 Wim van de Houwen klas 3 en 4 en Meester Huijssoon klas 5 en 6. Leerlingen: Peter Rietveld, Jan Rietveld, Ronald Pulleman, Ron Meijer, Marcel Oskam, Marcel van 't Kruis, Ton Butter, Christa van 't Kruis, Amat Saleh, Tilly vd Burg, Alex van Veen, Petra Vink, Annemarie vd Velden, Marja Spek, Gert Verkerk Miranda Baas pfff dr zijn er ongetwijfeld nog meer maar dit komt ff spontaan bovendrijven. Mail me als je er meer weet: jobifobi at h o t m a i l punt c o m

De Wegwijzer, 1970

Ik weet nog van bijna alle klasgenoten de verjaardagen.

Ik weet nog van bijna alle klasgenoten de verjaardagen...

De Wegwijzer, 1974

Het schoolplein het de klimheuvel was leuk.

Het schoolplein het de klimheuvel was leuk. De klimheuvel was niet zoals we hem zelf toen noemde, maar die naam ben ik even kwijt. Weet iemand dat nog? Lennard van Wijk brak z'n been op deze klimheuvel. Je kon er goed knikkeren. Later toen ik naar Baarn verhuis was knikkerde ze heel anders. Minder leuk en ik was er ook minder goed in. De ton met knikkers die ik in de 5 jaar op de Wegwijzer had gewonnen slonk in die tijd aardig. Verder speelde ik veel op de braakliggende terreintjes in Nieuwveen en de boerderij van "van der Hul" kan ik me nog goed herinneren. Er is al een keertje een reunie van deze school geweest. Dit was denk ik in 98 ofzo. Karin .... heeft deze georganiseerd.

De Wegwijzer, 1979