de Waterburcht

Borgweg 15 in Schipborg, ( Toon op kaart )

58 scholieren

Bekijk de volledige pagina van de Waterburcht, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

de Waterburcht foto

Op de Waterburcht vind je 7 klassenfoto’s en 58 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

aan mijn lagere schoolperiode heb ik weinig leuke herinneringen.

aan mijn lagere schoolperiode heb ik weinig leuke herinneringen. Eigenlijk vond ik het helemaal geen fijne tijd. Herinner me de strenge meester Zuurke die altijd met zijn "stille" fluitje op het schoolplein met zijn herdershond aan het spelen was. Als ik me niet vergis heette die hond "Nora". Ook juf Hagting herinner ik me nog wel en juf Zwiers, die me met breinaalden over mijn handen sloeg omdat ik niet kon breien..later ook nog een tijdje meester Kinds gehad. Dat was de enige periode dat ik het daar naar mijn zin heb gehad. De klasgenoten van toen waar ik het eerst aan denk zijn Ineke Olieman, Onno Haalmeijer, Hilly Vrieling, Renee Aalfs...Ik weet ook nog dat er eens een film is gemaakt van de school, door dhr. Winterwerp. Die film zou ik heel graag een keer zien...

de Waterburcht, 1968

leuke tijd,vooral met Yuri en Frank maar ook met Johannes en Erik.

leuke tijd,vooral met Yuri en Frank maar ook met Johannes en Erik

de Waterburcht, 1978

Hele leuke herinneringen aan de school.

Hele leuke herinneringen aan de school. Namen van klasgenoten die ik mij herinner: Ineke Olieman, Hilda Sijens, Paul Reitsema, Anneke Schuiling, Pietje Rubing, Cor Bos Ham Winterwerp(helaas op zeer jonge leeftijd overleden). De strenge meester Zuurke, meester Kinds en natuurlijk juf Zwiers. Heel goed herinner ik de film die gemaakt is door mijnheer Winterwerp. Ik zal deze graag eens willen zien. Samengevat: hele leuke tijd!

de Waterburcht, 1968

?