De Vrijheid

Wimpel 6 in Elburg, ( Toon op kaart )

110 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Vrijheid, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Vrijheid foto

Op De Vrijheid vind je 27 klassenfoto’s en 110 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Tja, ik was niet de populairste, maar dat maakt die tijd niet minder leuk, die rare vogel op het schoolplein en die vervelende gedeelde klassen.

Tja, ik was niet de populairste, maar dat maakt die tijd niet minder leuk, die rare vogel op het schoolplein en die vervelende gedeelde klassen. Giethoorn was in ieder geval om nooit te vergeten!

De Vrijheid, 1982

Mijn favorieten waren toch wel meester Peter en Werner.

Mijn favorieten waren toch wel meester Peter en Werner. Meester Henri en ik lagen elkaar niet altijd even goed, wat resulteerde in nogal eens een kort verblijf op de gang.. een ding wat me goed is bij gebleven is dat ik de kerstezel moest zijn tijdens een uitvoering. uiteindelijk een leuke rol omdat ik nogal klunzig moest zijn (wat natuurlijk geen probleem was). een reunie zou tof zijn, ben erg benieuwd wat er met de anderen gebeurd is.

De Vrijheid, 1986

Weet nog dat ik heb meegedaan aan de kerstuitvoering in groep 6, was toen het Duitse meisje samen met Richard en nog iemand (weet de naam niet meer) en wat ik ook nooit zal vergeten is die keer dat mijn vader voor het raam van de klas in de gang stond, to

Weet nog dat ik heb meegedaan aan de kerstuitvoering in groep 6, was toen het Duitse meisje samen met Richard en nog iemand (weet de naam niet meer) en wat ik ook nooit zal vergeten is die keer dat mijn vader voor het raam van de klas in de gang stond, toen hij onverwachts op verlof kwam uit Kroatië (hij zat daar in Split onder IFOR), al de moeders die er stonden stoven weg toen ik opsprong (jaja staat nog steeds in mijn geheugen gegrift).

De Vrijheid, 1989

?