De Vossenburch

Roozenburglaan 163 A in Middelburg, ( Toon op kaart )

45 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Vossenburch, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Vossenburch foto

Op De Vossenburch vind je 0 klassenfoto’s en 45 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

wuhaha nog ff zeg ik ben nog geen jaar van diej sgool af:D.

wuhaha nog ff zeg ik ben nog geen jaar van diej sgool af:D

De Vossenburch, 1994

vele herrinderringen zijn mijn voorbij gegaan maar 1 kan ik me nog heel goed herinderen o.

vele herrinderringen zijn mijn voorbij gegaan maar 1 kan ik me nog heel goed herinderen o.nee 2 de 1ste was dat ik in een rolstoel naar school kwam toen ik mijn enkel had gebroken iedereen was aan het ruzieen wie mij mocht duwen in de pauze's en dat ik toen der tijd verliefd was op een jongen uit mijn klas maar noem zijn naam liever niet he! de 2de herinering was toen ik ging verhuizen in '98 toen jullie allemaal een mooie tekening hadden gemaakt voor mij en dat we veel hebben gehuild vooral ik we waren in een groep van 6 meiden die helaas uit elkaar is gevallen we zaten van groep 1 bij elkaar in de klas in groep 3 noemde ze ons groepje nog het thee kransje bij meneer niels ons groepje beston uit : brenda,sophie,nikie,lana,marjolein,en ik natuurlijk (raquelle). maar ja helaas die tijden zijn voor bij maar het waren mooie tijden. ik hoop dat jullie allemaal een mooie toekomst krijgen ... en bij juffrouw euuhh meester thijs was het ook altijd leuk we hebben hem toen een pruik gegeven van een dweil gemaakt en vandaar de bijnaam juffrouw thijs groetjes en veel liefst ratje (raquelle)

De Vossenburch, 1991

Na de Oosterburch heb ik nog een paar jaar lesgegeven op de Vossenburch.

Na de Oosterburch heb ik nog een paar jaar lesgegeven op de Vossenburch. De leukste klas die ik daar had was de klas met de "theetantes". (Lieke, Naomi, Kelly, Stephanie en nog een paar) Toen Henk Kole afscheid nam van de school was het voor mij snel voorbij. Er kwam een nieuwe directeur (Emiel Eshuis), die totaal niet capabel was voor zijn vak. Hij is dan ook snel weer verdwenen. In die periode ben ik met een burnout verdwenen uit het onderwijs. (en met mij nog een aantal andere collega's...) Ook het bestuur (Archipel) heeft daar goed aan meegewerkt. Ik kreeg zelfs mijn ontslagbrief én mijn felicitatiebrief voor mijn 25-jarig jubileum in één en dezelfde enveloppe thuisgestuurd.... Maar goed, de eerste jaren op de Vossenburch waren heel leuk. Als iemand mij nog eens wil bereiken kan dat onder

De Vossenburch, 1995