de Vos

Prinses Marijkelaan 2 in Voorschoten, ( Toon op kaart )

30 scholieren

Bekijk de volledige pagina van de Vos, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

de Vos foto

Op de Vos vind je 0 klassenfoto’s en 30 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

.

...maar toen heette de school nog Elkerlyc! Leuk tijd gehad. Je kon in de winter je lippen laten bevriezen aan de ijzere spijlen van het hek. Heel interssant. Misschien was ik een beetje te brutaal... maar heb toch een fijne tijd gehad aan het eenzame tafeltje onder het bord bij van der Plas. Ciel, jij had het toch ook niet slecht daar aan dat andere tafeltje bij de deur? Maakte het uit dat de rest van de klas in een gezellig U-vorm zat...?? Bij Oprel kerstliedjes zingen. My first Noel was mijn favoriete liedje. En stipjes op de tekstboekjes zetten om te kijken of je hetzelfde boekje nog een keer uitgedeeld kreeg... Mevr. Blanken in de vierde, Oprel in de vijfde en Kooy/van der Plas in de zesde. Leuk leuk.

de Vos, 1983

Was Parkschool, werd Elckerlyc.

Was Parkschool, werd Elckerlyc. Herinneringen? Klassefeest in 't ANWB-gebouw bij Bernadette, slowen op Careless Whisper. En de musical in de 6e klas!

de Vos, 1980

helemaal niks, we waren achteraf echt een strontvervelende klas.

helemaal niks, we waren achteraf echt een strontvervelende klas. Oja je kon dingen bezichtigen voor een kwartje achter de container.

de Vos, 1984

?