De Voorzienigheid

Lauriergracht 41 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

156 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Voorzienigheid, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Voorzienigheid foto

Op De Voorzienigheid vind je 41 klassenfoto’s en 156 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

De school midden in de Jordaan, het koffiehuis op de Elandsgracht, waar we ansichtkaarten van grachtenpanden natekenden als we de opdracht hadden gekregen zo'n pand te zoeken en dat ter plekke na te tekenen.

De school midden in de Jordaan, het koffiehuis op de Elandsgracht, waar we ansichtkaarten van grachtenpanden natekenden als we de opdracht hadden gekregen zo'n pand te zoeken en dat ter plekke na te tekenen. De tekenleraar was tevergeefs naar ons op zoek geweest. Hij had ons met raad en daad willen bijstaan, de sukkel had niets door. En toen dat laatste jaar toen er jongens in de klas kwamen. Twee stuks maar liefst! En dat op een nonnenschool.

De Voorzienigheid, 1966

Het laatste schooljaar bij Meneer Denkers oa het afscheidsfeest.

Het laatste schooljaar bij Meneer Denkers oa het afscheidsfeest

De Voorzienigheid, 1962

Op de lauriergracht en de dependance op de elandsgracht.

Op de lauriergracht en de dependance op de elandsgracht. Na schooltijd naar tante Alie in de hazenstraat! Juffrouw Amende, Godefrooy, Lommerse. Zr Imelda, Zr Michaël. Zwemles met meneer Richards.

De Voorzienigheid, 1962

?