De Vogelryd

Zuideinde 26 B in Fochteloo, ( Toon op kaart )

50 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Vogelryd, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Vogelryd foto

Op De Vogelryd vind je 14 klassenfoto’s en 50 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

In de klassen 1 t/m 3 les gehad van juf.

In de klassen 1 t/m 3 les gehad van juf. Koehoorn en in de 4e klas van mijn vader en gedeelte van de 5e klas (t/m januari 1956)les gehad van meester Sluijter.Mijn vader was inmiddels werkzaam op de ULO in Wolvega.Bij mijn vertrek naar Wolvega een boek ontvangen van mijn toenmalige vrienden : Ype Dijkstra,Sietse Bos,Jeen Bos,Piet Bos,Geale v d Sluis,Jan Langhout en Heerke Kuiper. In 1991 en 2001 nog een reünie van de School meegemaakt. Op 11 september 2011 samen met Jaap Dokter de reünie georganiseerd. Was ook het jaar dat deze school gesloten werd i.v.m. te weinig leerlingen. De volgende 2016 of toch 2021. Ik ben er bij.

De Vogelryd, 1951

Ik heb in klas 3 en 4 gezeten en had les van juf Timmer en meesterSipkes.

Ik heb in klas 3 en 4 gezeten en had les van juf Timmer en meesterSipkes. Ik zat dacht bij Grietje,en Lienie de Jong en Fieke de Vries in de klas.Het hoofd was SLuiter en later Sipkes. Ook mijn oudere broers, Folkert,Henk en jack zaten toen op deze school. Wij woonden toen op kamp oranje,waar geen molukkers meer woonden.

De Vogelryd, 1961

Ik heb op deze school een deel van mijn schooljaren door gebracht.

Ik heb op deze school een deel van mijn schooljaren door gebracht. Toen ik 11 jaar oud was ben ik van Fochteloo verhuist naar Hoogvliet (Rotterdam). Wij woonden in Fochteloo op het ambonezenkamp mijn vader was daar beheerder.Ik heb een leuke tijd gehad op school.Rond de kerst krijg ik nog steeds een kaartje van Lammy Heeroma(Zwerver) en zij van mij.En dat na al die jaren.

De Vogelryd, 1956

?