de Vlotbrug

Brasem 32 in Hellevoetsluis, ( Toon op kaart )

107 scholieren

Bekijk de volledige pagina van de Vlotbrug, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

de Vlotbrug foto

Op de Vlotbrug vind je 23 klassenfoto’s en 107 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

eerste en tweede klas bij Juffrouw Schrier, tijdens deze schooljaren is zij getrouwd met een smid op Zuidland, en ik moest tot mijn leed weze in 2008 vernemen dat zij jong was overleden.

eerste en tweede klas bij Juffrouw Schrier, tijdens deze schooljaren is zij getrouwd met een smid op Zuidland, en ik moest tot mijn leed weze in 2008 vernemen dat zij jong was overleden. Derde en vierde klas bij meester Bakker, geen fijne herinneringen. Vijfde en zesde klas bij meester Pille tevens hoofd van de school.

de Vlotbrug, 1952

Sommige wegen breken, en vallen ter plette.

Sommige wegen breken, en vallen ter plette. Andere blijven drijven.

de Vlotbrug, 1986

Het laatste jaar zat ik bij Jannie, was het leukste jaar van mijn hele schoolperiode.

Het laatste jaar zat ik bij Jannie, was het leukste jaar van mijn hele schoolperiode... Ik werk nu op een notariskantoor, ja ja ik heb het nog wel ver geschopt.. haha He jacq.. als je dit leest stuur effe een mail naar *********************** ik zou dolgraag willen weten hoe het nu met je gaat!! En aan iedereen die dit leest, de groeten!!!

de Vlotbrug, 1984