De Vlonder

Giervalk 20 in Emmen, ( Toon op kaart )

70 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Vlonder, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Vlonder foto

Op De Vlonder vind je 0 klassenfoto’s en 70 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Leuke tijd gehad!Vriendinnetjes met Merit,Marita en Linda.

Leuke tijd gehad!Vriendinnetjes met Merit,Marita en Linda.In groep 8 in een groepje zitten met de mensen met wie we naar de andere school gingen: Johan,Bas,Matthijs,Nienke en Marita.Altijd erg gezellig!!En meester Spiekman...erg streng, maar heel lief...en groot....

De Vlonder, 1989

Favo herinneringen?? Hmm, ik kan me bijna niks meer herinneren van de periode op deze school.

Favo herinneringen?? Hmm, ik kan me bijna niks meer herinneren van de periode op deze school. Al kan ik wel zeggen dat ik het niet zo'n bijzondere school vond. Hij stond zo'n 100 metr van mijn toenmalige huis af dus was lekker dichtbij iig :-)... Da's nu wel anders. Kan me een aantal leraren nog wel herinneren. Meester Anne, in groep 3 en later ook weer in groep 8. In groep 3 vond ik 'm geweldig in groep 8 maar eng! Ik was zelf ook niet zo'n lieverdje, ff kijken hoe ver ik kon gaan was aan de orde van de dag. Dan had je natuurlijk juf Trijn en juf Greetje nog... En meester Piet... En natuurlijk meneer Spiekman. Dat was geloof ik toen ook de enige leraar voor wie ik wél respect had(vroeger dan hè). Ik kwam hem laast nog tegen en hij wist gewoon nog wie ik was! Even een praatje gemaakt, en goh wat een aardige man is dat zeg! En ik hefde eindelijk niet m'n nek helemaal te verrekken om hem aan te kunnen kijken. Verder weet ik nog wat van een schoolreisje naar Terschelling (geloof ik). Heb daar zelfs nog wat foto's van. Met die zanger, Hessel geloof ik. Was erg leuk!

De Vlonder, 1988

www deoudevlonder nl.

www deoudevlonder nl

De Vlonder, 1988

?