de Vliethorst

Jan Luykenstraat 1a in Maassluis, ( Toon op kaart )

193 scholieren

Bekijk de volledige pagina van de Vliethorst, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

de Vliethorst foto

Op de Vliethorst vind je 25 klassenfoto’s en 193 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Klasgenoten uit deze tijd o.

Klasgenoten uit deze tijd o.a.: Hanneke de Niet, Anita Mars, Janneke van der Sluys, Joke Molendijk, Tineke Warnaar, Lieneke van de Meeberg, Johan Moerman, Rini Westein, Jan Beukers, Coen v. Baalen, Jaap Coenradie, Rini Baay, Sonja de Waal, Annie Brederveld, jannie de Haan en Ada Westdijk. Ik vergeet nooit: - Het gezicht van dhr. Heethuis toen de hele klas op stond om naar huis te gaan. - Stinkbommen in de klas bij muziekles. - De swinging soulmachine. - Gebak kopen na de gymnastiek en naar Pieternell. - Hoe Hanneke knopendozen omgooide om mij ongezien Engels binnen te loodsen.

de Vliethorst, 1967

koken bij mevr.

koken bij mevr. hupperich was tof

de Vliethorst, 1983

de strenge zuster laurentia en de hartelijk heid van zuster bernitia maar mijn mooiste herrinnering is mijn vriendschap met inge hoogland uit vlaardingen en de muzieklessen van Richard Emmerich die in een band speelde die een plaat uitbracht alle meiden v

de strenge zuster laurentia en de hartelijk heid van zuster bernitia maar mijn mooiste herrinnering is mijn vriendschap met inge hoogland uit vlaardingen en de muzieklessen van Richard Emmerich die in een band speelde die een plaat uitbracht alle meiden verliefd natuurlijk!

de Vliethorst, 1969

?