De Vliermeent

Vlierboomstraat 362 in Den Haag, ( Toon op kaart )

177 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Vliermeent, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Vliermeent foto

Op De Vliermeent vind je 15 klassenfoto’s en 177 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Juffrouw de Heer was mijn 1e juf.

Juffrouw de Heer was mijn 1e juf. Van haar mocht je met rode inkt schrijven als je netjes schreef.

De Vliermeent, 1962

Juffrouw van Vliet, Juffrouw Ellie Pijpers, Juffrouw Toet en juffrouw Abel, want haar dochter Mircha zat bij ons in de klas.

Juffrouw van Vliet, Juffrouw Ellie Pijpers, Juffrouw Toet en juffrouw Abel, want haar dochter Mircha zat bij ons in de klas. En ik zag al een klasgenoot van me Kim Voorham

De Vliermeent, 1981

Mijn laatste jaar/half jaar? heb ik doorgebracht op de Mauritsschool aan het eind van de Rozenstraat, omdat de (toen) Lismanschool uit zijn voegen barstte.

Mijn laatste jaar/half jaar? heb ik doorgebracht op de Mauritsschool aan het eind van de Rozenstraat, omdat de (toen) Lismanschool uit zijn voegen barstte. De leraar, die ik daar toen had, was de heer Van den Vijver, die bij het uitbreken van de oorlog het vliegveld Ockenburg verdedigde en daar dan over vertelde. Ik ben ooit op een reunie geweest in de jaren 70(?) waar toen van mijn klas niet veel mede-scholieren waren. Veel herinneringen van mijn lagere schooltijd heb ik niet.

De Vliermeent, 1949

?