De Vlieger

Tapirstraat 2 in Nijmegen, ( Toon op kaart )

21 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Vlieger, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Vlieger foto

Op De Vlieger vind je 3 klassenfoto’s en 21 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

ik vond het altyd gezellig op die school ik had veel vrienden zoals sylvana,samantha,susan,kelly,nazmoen,gento,peter,tim,raymond,henry en nog veel meer het waren leuke school jaren.

ik vond het altyd gezellig op die school ik had veel vrienden zoals sylvana,samantha,susan,kelly,nazmoen,gento,peter,tim,raymond,henry en nog veel meer het waren leuke school jaren

De Vlieger, 1991

de school die toen nog het bijde huis heette, het is mij een raadsel waar die naam vandaan komt want het was helemaal geen"bijde school" het was er afschuwelijk, die school stond toen nog in de Nijmeegse binnenstad waar nu het LUX theater is.

de school die toen nog het bijde huis heette, het is mij een raadsel waar die naam vandaan komt want het was helemaal geen"bijde school" het was er afschuwelijk, die school stond toen nog in de Nijmeegse binnenstad waar nu het LUX theater is. Het was een heel oud en vies gebouw van voor de oorlog, toen ik in de 6e klas zat, gingen we verhuizen naar de Tapirstraat. Bekende namen, natuurlijk juffr.Prust juffr.Dellemare, juffr.Timmermans, een invalster, mevr.Janssen die woonde op het plein 1944, ik heb aan deze school slechte herinneringen, helaas

De Vlieger, 1963

was een erg leuke school.

was een erg leuke school

De Vlieger, 1999

?