de Vlieberg

Baljuwstraat 237 in Den Helder, ( Toon op kaart )

220 scholieren

Bekijk de volledige pagina van de Vlieberg, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

de Vlieberg foto

Op de Vlieberg vind je 21 klassenfoto’s en 220 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Een lage school met lage hekjes en een paar verdwaalde barak-achtige bij-gebouwtjes met als centrale verzamelplaats een verstilde zeerob.

Een lage school met lage hekjes en een paar verdwaalde barak-achtige bij-gebouwtjes met als centrale verzamelplaats een verstilde zeerob. Aan het hoofd stond een zuster en de school luisterde naar de naam Vlieberg. Debbie de Bock, Angela Jansen en Bart Knappers waren destijds mijn studiegenoten waar ik nog de meest heldere (prettige) herinneringen aan heb overgehouden. Uit het kamp van de overheerser (joking) kan ik me meester Senster en Snepscheut nog goed voor de geest halen. De heren zullen waarschijnlijk al van hun pensioen genieten en dagelijks voor de spiegel staande hun spaarzame grijze haren op een rij proberen te kammen. Meester Disco (Mister seventies) met zijn oogverblindende gifgroene wijdpijpige outfit vertegenwoordigde een tijdgeest waarmee ik mij er achteraf op terug kijkende niet aangenaam mee kon vereenzelvigen. Bij hoge uitzondering kom ik nog in Den Helder en bij zeer hoge uitzondering wint mijn nieuwsgierigheid het en rij ik langs de Vlieberg en denk met een glimlach terug aan iedereen die een stukje van hun leven met mij hebben mee geleefd. Ik had het niet anders gewild.

de Vlieberg, 1971

ik denk dat de leukste periode was van al mijn schooljaren.

ik denk dat de leukste periode was van al mijn schooljaren. eerst zaten we in de flat van het heiligharn op school o,wat was het koud daar,geen verwarming of niks.samen met zuster Brems. ik heb ook nog in de klas gezeten bij meester van Baalen,en we hebben veel meegemaakt voor dat de school er echt pas stond.

de Vlieberg, 1969

Na de eerste klas met Juf Handgraaff, ben ik verhuisd en naar een andere school gegaan.

Na de eerste klas met Juf Handgraaff, ben ik verhuisd en naar een andere school gegaan.

de Vlieberg, 1986

?