De Visser Smit School

Mient 205 in Den Haag, ( Toon op kaart )

191 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Visser Smit School, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Visser Smit School foto

Op De Visser Smit School vind je 50 klassenfoto’s en 191 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Mijn moeder werd destijds helemaal knettergek van me omdat ik de hele dag psalmen stond op te dreunen, ook als we samen boodschappen deden(in mijn herinnering deden we ook niets anders op die Christelijke Lagere school en heel veel bidden) .

Mijn moeder werd destijds helemaal knettergek van me omdat ik de hele dag psalmen stond op te dreunen, ook als we samen boodschappen deden(in mijn herinnering deden we ook niets anders op die Christelijke Lagere school en heel veel bidden) ....ze werd het zo spuugzat dat ze me na 3 jaar van die school afhaalde en naar een Openbare Lagere School deed...daar ben ik haar nog steeds dankbaar voor.....

De Visser Smit School, 1960

Woonde in de Medemblikstraat, dus 4x per dag langs oud Eik en Duinen.

Woonde in de Medemblikstraat, dus 4x per dag langs oud Eik en Duinen.Juf. Muison, Juf de Hoop, veel opgehaald in haar invalidewagen en dan scheuren over de laan van Eik en Duinen.Juf. Diepersloot en Juf Wijnholt. In klas 5 Meester Bosma en klas 6 Meester Stemfoort. Vriendinnetje: Hanny de Mildt. Hoofd: Dhr. Huyser. Veel gekaart met Klaas v.d. Beukel( sigarettenmerken) klasgenoten: Jaap Groen(Lavendelstraat),Hans Rademakers Lavendelstraat), Truusje Semeyn(Mient), Wim Soede(Melkwinkel Abrikozenstraat) Sylvia Schotte(Primulastraat), Hannie de Mildt(Appelstraat),Karel Racke(Kamperfoeliestraat), en nog veel meer.. Ik kijk dagelijks op schoolbank en hoop daar meer klasgenoten/schoolgenoten te ontmoeten! Nu in de edelmetaal. 3 volwassen kinderen.Zoon,Jurgen(1972) , Leraar Lichamelijke Opvoeding, Zoon Alexander (1975)., Drs. Bedrijfskunde, Dochter Eline (1981), Lerares Lichamelijke Opvoeding en Onderwijzeres basisschool. Wie reageert?

De Visser Smit School, 1951

juf Muison, juf de Hoop (in haar karretje) juf Diepersloot, juf Wijnholt, meester Stemfoort en meester Huyser.

juf Muison, juf de Hoop (in haar karretje) juf Diepersloot, juf Wijnholt, meester Stemfoort en meester Huyser. Soms bracht ik juf de Hoop duwend in haar karretje naar haar huis op de Laan van Eik en Duinen. Veel later kwam ik (nu zelf juf) in het gebouw voor een nascholingscursus; de lokalen bleken een stuk kleiner te zijn dan ik me herinnerde.Namen die me te binnen schieten: Ineke Schaap, Babs Bal, Edith van Bochove, Albert Caljouw, Dicky Sluimer, Coen Andrea, Lenneke Schouwen,Paula Bakker, Gert Doekes, Jan de Jong

De Visser Smit School, 1958

?