De Viking

Sont 1 in Delfzijl, ( Toon op kaart )

293 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Viking, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Viking foto

Op De Viking vind je 72 klassenfoto’s en 293 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ben in de 4e bij Toto verhuisd naar Friesland.

Ben in de 4e bij Toto verhuisd naar Friesland. Eigenlijk dus al in 83 weggegaan maar zag zoveel namen uit een ver verleden (Roger, Kees, Richard, Anniek etc.) dat ik hier eigenlijk veel beter tussenpas. Leuk om al die namen weer eens tegen te komen. Goede tijd gehad op de Viking, heb mijn ouders de verhuizing nog lange tijd kwalijk genomen ,-)

De Viking, 1981

Nieuwe school in de wijk Bornholm.

Nieuwe school in de wijk Bornholm. Na een jaartje Brandaris verplicht naar de Viking. Marja Werkema, Petra Westerhuis als vriendinnen. Inmiddels Arie weer getroffen hier... hij heeft inmiddels een uitvraag voor een reunie uitstaan. Maar waar is de rest die ooit in mijn poeziealbum schreven gebleven?

De Viking, 1975

Allert Dik leuke leraar.

Allert Dik leuke leraar. Geloof in Sinterklaas verloren toen ik die zich zag omkleden in de leraarkamer. Tikkertje en knikkeren op schoolplein. Eerst een jaar op de 'Orion' gezeten, kan deze school niet meer vinden.

De Viking, 1974

?