De Viking

Vikingstraat 2 in Zuid-Beijerland, ( Toon op kaart )

33 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Viking, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Viking foto

Op De Viking vind je 2 klassenfoto’s en 33 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Het is wel lang geleden.

Het is wel lang geleden. Vooral herinner ik me nog het vrije leven wat we hadden op de Nieuwendijk. Het was een kleine gemeenschap. Iedereen kende elkaar. Van school weet ik nog enkele onderwijzers. We begonnen met juf van der Velden. Samen met haar man runde ze met strenge hand de school. In onwillekeurige volgorde zijn er toen gekomen, Vermoen, Sweipfhenning, o.i.d. de Jong, Bouwman, van den Berg en misschien nog wel meer. Van de leerlingen herinner ik me nog Bas van't Hoff en zijn zus Ria, Arjan Trouw, Gert Klein, Martin Boekee, Rolf Boogaard, Jopie Beier, Nettie Doolaard. Omdat we in zo'n klein gehucht woonden zagen we elkaar ook na schooltijd veel. Voetballen, zwemmen in de haven, 's-winters schaatsen op het "Scheit" en sleetje rijden van de dijk. Als je er op terug kijkt, een heerlijke onbezorgde tijd.

De Viking, 1967

Heerlijke tijd op de Nieuwendijk.

Heerlijke tijd op de Nieuwendijk

De Viking, 1980

Ik heb tot mijn 6e jaar op deze school gezeten en verhuisde toen naar zuid- beijerland, waardoor ik ook naar een andere school ging.

Ik heb tot mijn 6e jaar op deze school gezeten en verhuisde toen naar zuid- beijerland, waardoor ik ook naar een andere school ging. Was best jammer want het was een knusse en gezellige school

De Viking, 1987

?