De Vijverberg

Lintveldebrink in Enschede, ( Toon op kaart )

125 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Vijverberg, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Vijverberg foto

Op De Vijverberg vind je 9 klassenfoto’s en 125 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Net een reunie gehad, erg geslaagd en erg gezellig tot diep in de nacht.

Net een reunie gehad, erg geslaagd en erg gezellig tot diep in de nacht. Over 5 jaar allemaal weer (en dan allemaal mee de stad in!) Juf Beune, Juf Vos, meneer Migchelbrink, meneer Mulder, meneer Haage, meneer van 't Wel, meneer Nijhof en gym van meneer Wessels..... Elk jaar een songfestival voor alle klassen, straf bij de brandslang, weeksluiting, schoolreis naar de Meene en later naar Terschelling..... In de klas met Hjerke H., Nicole G. , Edith H. , Aletta K., Maureen V., Petra v/d W., Danielle T., Jacqueline M., Debby M., Juliette de G., Ronald S., Ronald L., Martin M., Andres P., Freddie P., Ralph K., Richard B., Marco W., Edwin V. en Michel B. De musical "Zeg eens aah" in de tweede klas en de musical "Het vreemde songfestival" in de zesde klas. Softballen in de zomer, lijnballen op het schoolplein, fuifjes met schuifelen etc. etc. Mailen kan naar mijn naam+achternaam (aan elkaar) at zonn.

De Vijverberg, 1975

Mijn favoriete klassen waren de 5de en 6 de klas.

Mijn favoriete klassen waren de 5de en 6 de klas. leuke schoolreis naar Terschelling. Leuke onderwijzers.o.a Nijhof en Mulder. Jeugd verliefdheid natuurlijk. Swingen en schuivelen op de muziek van die tijd. O.a op Rock me baby van George Mc. en Abba. Wat was het een mooie en ongedwongen tijd. Verjaardags feestjes in huis zonder ouders. Al met al kijk ik terug op een hele mooie tijd die ik op de Vijverberg heb doorgemaakt. Nu kom ik zelden nog wel eens op de plaats waar de school eens stond. Dit geeft een gevoel van weemoed naar die tijd. Schaatsen de winterdag op de vijver bij de hoge berg. Gym op het grasveld voor de school. Tafeltennisen tijdens het overblijven tussen de middag. Juist hierom bleven we wel eens over. Hing vaak wel af van welke leraar er tussen de middag aanwezig was, want je had natuurlijk je favorieten. Nijhof was toch wel een van de favorieten. Jammer dat de school niet meer bestaat.

De Vijverberg, 1970

Nou de school op zich was heel erg leuk ,maar ik zelf was .

Nou de school op zich was heel erg leuk ,maar ik zelf was ...hahahhahah maar ik hoop dat er zich meer aanmelden!!!!!!

De Vijverberg, 1971

?