De Vierboet

Stakman bossestraat in Noordwijk, ( Toon op kaart )

159 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Vierboet, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Vierboet foto

Op De Vierboet vind je 13 klassenfoto’s en 159 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Sneeuwballen gevecht tegen de Schapendel en Klaverweide! Mr.

Sneeuwballen gevecht tegen de Schapendel en Klaverweide! Mr. Hoogendam, de meest onpedagogische leraar alive! Die man hadden ze nooit voor de klas mogen laten. Door hem alle natuurlijke respect voor leraren verloren en nooit meer aangenomen dat leraren ook automatisch wijs en goed zijn. Hans Hoogendam mocht je dit ooit lezen; schaam je ogen uit je hoofd.

De Vierboet, 1979

Geweldige school, werkweken 4e klas in Overveen, 5e Klas Maartensdijk 6e klas Oostvoorn ! Top tijd en niet te vergeten de musical in de 6e klas Prof.

Geweldige school, werkweken 4e klas in Overveen, 5e Klas Maartensdijk 6e klas Oostvoorn ! Top tijd en niet te vergeten de musical in de 6e klas Prof. Kwiksilver(of zo iets), waar ik de Burgemeester mocht spelen.

De Vierboet, 1974

Ik kwam van de Wilhelmina school en heb de opening meegemaakt.

Ik kwam van de Wilhelmina school en heb de opening meegemaakt. Herinner me Hugo van Roon, Pieter Bralten en vele anderen nog. Het waren onbezorgde jaren en we hebben veel gelachen.

De Vierboet, 1972

?