De Veldkei

Ruinerweg 26 in Koekange, ( Toon op kaart )

60 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Veldkei, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Veldkei foto

Op De Veldkei vind je 7 klassenfoto’s en 60 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik herinner mij Juf Spin nog verder niet veel meer.

Ik herinner mij Juf Spin nog verder niet veel meer. Wij woonden in die tijd achter de school en speelden veel met de jongens van Stuifzand en Krikke.

De Veldkei, 1962

Gezellige kleine school.

Gezellige kleine school. Meester nico en Joop. Dounaspel in het bos.

De Veldkei, 1982

Mijn jeugd heb ik doorgebracht in Koekangerveld, mijn ouders wonen nog.

Mijn jeugd heb ik doorgebracht in Koekangerveld, mijn ouders wonen nog. Nu ik hier zit komen er meer herrineringen boven dan ik kan opschrijven in dit kleine vakje. In onze tijd had de school twee lokalen klas 1,2,en 3 met juffrouw Spin en de klassen 4,5 en 6 met Meester Vroom. Mooie herrineringen bewaar ik nog steeds aan de hond van Meester Vroom die vaak voor de olie kachel midden achter in klas lag. Kort voor Sinterklaas waren er altijd Sinterklaas spelen met sjoelen, schieten, balgooien, kwartje gooien in een fles met water en niet te vergeten het Rad van avontuur waar vele taarten mee werden gewonnen. Kortom ik denk nog vaak terug aan die tijd. Klasgenoten die mij nu te binnen schieten zijn: Gerry en Riekus Stuifzand, Inus Dekker, Henk en Hennie Jansen, Gretha Kuik, Reina Kuier, Henk en Gretha Zanting, Steven van Gijssel, Inus(of Tinus) Broekman, Luuk Winkel, Gerrie"?" Spin (zoon van Juf Spin), Gretha Kuik, Arie Smink, Henk, Tinus en Appie Kremer, Jannie en Anneke Poeste dit in de volgorde die bij mij op komt natuurlijk zijn er meer namen als er fout gespelde namen bij staan neem het mij dan niet kwalijk.

De Veldkei, 1963

?