De Veldhof

Anselderlaan 10 in Eygelshoven, ( Toon op kaart )

259 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Veldhof, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Veldhof foto

Op De Veldhof vind je 42 klassenfoto’s en 259 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

pfff weet niet meer zoveel over deze school.

pfff weet niet meer zoveel over deze school. Weet dat ik juffrouw Karin een leuke lerares vond. Daarnaast kan ik me het kamp nog goed herinneren. Jammer genoeg zie ik bijna niemand meer.

De Veldhof, 1983

paar namen uit de klas zijn,henk schollie,guus en monique,silvana tedechi,jolanda 2x,als ik het goed heb,ben in de 6 de klas verhuisd naar venray,zou het wel leuk vinden om zo weer eens contact te krijgen.

paar namen uit de klas zijn,henk schollie,guus en monique,silvana tedechi,jolanda 2x,als ik het goed heb,ben in de 6 de klas verhuisd naar venray,zou het wel leuk vinden om zo weer eens contact te krijgen

De Veldhof, 1972

Ik vond het volgens mij een leuke school (is alweer lang geleden) en uiteraard heb ik goede herinneringen aan Meester Deckers!.

Ik vond het volgens mij een leuke school (is alweer lang geleden) en uiteraard heb ik goede herinneringen aan Meester Deckers!

De Veldhof, 1978

?