De Vallei

Asschatterweg 36 C in Leusden, ( Toon op kaart )

169 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Vallei, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
De Vallei foto

Op De Vallei vind je 18 klassenfoto’s en 169 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Was een leuke school,wij waren een van de eerste daar op school, heb goede herinneringen aan Lammert Hendrikse de directeur en zijn zoons Derk en Erwin, we waren ook buren van elkaar.

Was een leuke school,wij waren een van de eerste daar op school, heb goede herinneringen aan Lammert Hendrikse de directeur en zijn zoons Derk en Erwin, we waren ook buren van elkaar. Meester Martin Vredeveld en Cees Kooiman. Helaas ben ik verhuisd naar Brabant net voor einde van klas 6 in 1980, heb veel heimwee gehad naar mijn vriendinnen; Astrid Ietswaard, Arina Mannee, Carmen Dirkse, Lilian Leene, Saskia de Haas...

De Vallei, 1973

Dierenweide, met die enge kippen haha.

Dierenweide, met die enge kippen haha. Dierenweide dag, waar ik altijd ging playbacken (trouwens wel vaak een prijs gewonnen..). Meester Henk die liedjes ging zingen en gitaar spelen. Schoolvoetbaltoernooi. enz enz

De Vallei, 1990

kende toen al geen jaartallen, nu nog niet; zou 1979 kloppen? ontdek net deze site 'schoolbank', kom helemaal in de mood; ben na de vallei verhuisd en contacten verloren; vaak gedacht, wat zou er van ze geworden zijn .

kende toen al geen jaartallen, nu nog niet; zou 1979 kloppen? ontdek net deze site 'schoolbank', kom helemaal in de mood; ben na de vallei verhuisd en contacten verloren; vaak gedacht, wat zou er van ze geworden zijn ..

De Vallei, 1973

?