de Twirre

Wytse Foppesstrjitte 33 in Dongjum, ( Toon op kaart )

27 scholieren

Bekijk de volledige pagina van de Twirre, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
de Twirre foto

Op de Twirre vind je 2 klassenfoto’s en 27 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik heb alleen in de eerste klas van de basisschool in Dongjum gezeten en deze school stond toen ook op een ander adres.

Ik heb alleen in de eerste klas van de basisschool in Dongjum gezeten en deze school stond toen ook op een ander adres. Als er iemand is die weet of het om dezelfde school gaat die toen tegenover het sportveld stond laat het me dan even weten.

de Twirre, 1973

Deze school was eerst gevestigd aan de Dorpsstraat tegenover de kerk en het kaatsveld.

Deze school was eerst gevestigd aan de Dorpsstraat tegenover de kerk en het kaatsveld. Pas in 1988 is De Twirre gekomen. Ik heb nog een jaar op de "nieuwe" school mogen zitten. Iedereen bedankt die ook in dezelfde periode als mij op de basisschool in Dongjum hebben gezeten. Ik vond het een mooie tijd.

de Twirre, 1980

Ik zat op kleuterschool "It Moskenest" bij juf Akke Fennema.

Ik zat op kleuterschool "It Moskenest" bij juf Akke Fennema. De eerste dag kan ik me nog goed herinneren,doodeng, en iemand anders had mijn appel opgegeten waardoor ik me door een verrot exemplaar heen moest zien te eten. Ik zat in de klas met Peter Draaisma, Wendy Tichelaar, Miranda Spoelstra, Saskia Hiemstra, Wietske Norder, Rixt Hettinga en Jantje. Later kwam mijn zusje Kirsten erbij en Mary Guertin, Dominique Kamminga, Jeroen Hoekstra, Johan en Albert van de melkboer, Tine Buwalda, Cor Zittema, Sandra, Marit Sifelimalix (?)

de Twirre, 1976

?