de Tweemaster

Korte Westerstraat 7 in Enkhuizen, ( Toon op kaart )

22 scholieren

Bekijk de volledige pagina van de Tweemaster, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

de Tweemaster foto

Op de Tweemaster vind je 0 klassenfoto’s en 22 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

ja ehh.

ja ehh...?

de Tweemaster, 1990

ik heb het er erg leuk gehad.

ik heb het er erg leuk gehad

de Tweemaster, 1984

Ik zat vanaf de kleuterschool er tegenover tot of t/m de 4e klas (meen ik) op deze school toen we naar De Veste achter het Spaansleger verhuisden.

Ik zat vanaf de kleuterschool er tegenover tot of t/m de 4e klas (meen ik) op deze school toen we naar De Veste achter het Spaansleger verhuisden. Mijn herinneringen zijn vooral van de klas met meester Bosman, De Haan en die meneer met dat blonde Sikje... lekker geheugen heb ik. Ik kan me Fokke, Marco, Judith, Willemien, Johanneke, Freek, Mohammed en Qruin in elk geval nog wel herinneren. Ben wel nieuwsgierig waar men zoal aangeland is als woonplaats ed. Zel woon ik in Rotterdam en geef les in Den Haag op een SBO schooltje: **************. Voel me er wel goed bij. Kom zo nu en dan in Enkhuizen om vaders en moeders te bezoeken. Heb nog contact met Mark van Dam die net als een aantal anderen naar de RSG ging en heb Freek nog eens gezien in de omgeving van 't Gooi. Verder heb ik eigenlijk een verse club met vrienden en maatjes om me heen, net als de meesten waarschijnlijk...

de Tweemaster, 1982

?