De Triangel

Meindert Hobbemastraat 37 in Enschede, ( Toon op kaart )

109 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Triangel, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Triangel foto

Op De Triangel vind je 12 klassenfoto’s en 109 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

klein ettertje met wienig tandjes en desteveel vlechten in het haar :o) leraren o.

klein ettertje met wienig tandjes en desteveel vlechten in het haar :o) leraren o.a. ; dhr en mevr visser, mevr van Sauers, andere leraren ben ik de naam van kwijt.

De Triangel, 1977

"Stoom uit je oren" van meneer Hans.

"Stoom uit je oren" van meneer Hans. Ook goede herrineringen aan Huub, Harry en Joyce

De Triangel, 1980

favoriete herinneringen aan dze school? elke dga naar school gaan en gepest worden omdta je een beetje dikker bent dna de rest? dat vind ik belachelijk, ik had het dan ook na ruim een jaar al wel weer gezien op de school en ben lekker weer teruggegaan nar

favoriete herinneringen aan dze school? elke dga naar school gaan en gepest worden omdta je een beetje dikker bent dna de rest? dat vind ik belachelijk, ik had het dan ook na ruim een jaar al wel weer gezien op de school en ben lekker weer teruggegaan nara mijn oude vertrouwde school, mecklenburg, waar ik niet zo veel gepest werd als hier! de leraren waren ook niet erg leuk, want als je gelijk je allereerste schooldag op je nieuwe school na moet blijven, dan hadden jullie waarschijnlijk hetzelfde gehad, of nie? nou, k heb de school wel genoeg afgekraakt dacht ik toch zo! wat een achterlijke school!!!!!!!!!!!!!!!!!!

De Triangel, 1994

?