De Trekschuit

Burgemeester Malcorpsln 99 in Hasselt, ( Toon op kaart )

52 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Trekschuit, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Trekschuit foto

Op De Trekschuit vind je 6 klassenfoto’s en 52 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Kan me weinig voor de geest halen, heb hier ook maar kort op school gezeten.

Kan me weinig voor de geest halen, heb hier ook maar kort op school gezeten.

De Trekschuit, 1987

Ons clubje van zes, Kristel, lucy, saskia, titia, maaike en ikzelf waren altijd bij elkaar.

Ons clubje van zes, Kristel, lucy, saskia, titia, maaike en ikzelf waren altijd bij elkaar. Nou ja, niet altijd want er werd ook wel eens ruzie gemaakt onderling. Ik herinner me nog goed dat we altijd "vogeltje" deden onder de vlaggemast van de trekschuit, gebaseerd op Nils Holgerson. Maaike was dan altijd het ei wat uitgebroed moest worden. Verder vermaakte we ons altijd met schuurverstoppertje, een spel wat we zelf bedacht hadden. Erg leuke tijd gehad achteraf gezien.

De Trekschuit, 1984

Heb heel wat jaren in Hasselt gewoond ben later verhuist naar Zwolle en heb daar op de TAK gezeten, daarna in Breda gaan wonen en ben in 1992 bij de Koninklijke Marine gegaan, waar ik nu nog steeds werkzaam ben.

Heb heel wat jaren in Hasselt gewoond ben later verhuist naar Zwolle en heb daar op de TAK gezeten, daarna in Breda gaan wonen en ben in 1992 bij de Koninklijke Marine gegaan, waar ik nu nog steeds werkzaam ben. Woon inmiddels al weer 8 jaar samen in Den Helder. Zat eerst op de Haselhorst en ging daarna dus naar de Trekshuit. Heb een leuke tijd gehag op de Trekschuit vooral het gekloot met de moestuin achter de school was altijd lachen. Heb lang lesgehad van meester de Boer en meester Bulk

De Trekschuit, 1984

?