de Trede

Dorpsstraat 55 in Haule, ( Toon op kaart )

45 scholieren

Bekijk de volledige pagina van de Trede, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

de Trede foto

Op de Trede vind je 6 klassenfoto’s en 45 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Meester Rinzema en Juffrouw Bouwer - Haddering.

Meester Rinzema en Juffrouw Bouwer - Haddering. Kustikkertje, 1 maal per jaar toneel met OBS waskemeer, spinnerag draaien in de heg, (later moest ie weg vanwege het fietspad), Schoolreisje naar de eilanden of drente. Maar ook het verlies van mijn vriendje Pieter Stelma in 1977 wil ik hier niet vergeten. Hij werd door een auto geschept en overleed een dag later. Ik zie hem nog in het gras liggen.... De schoolreisjes waren altijd heel erg spannend. Pieter Brouwer die op het strand van Schiermonnikoog een Noodvuurpijl vond en het ding afschoot.. Weliswaar in de verkeerde richting zodat het ding zich met veel vuur en een luide knal in de grond boorde.

de Trede, 1974

klimmen via de bliksem afleider naar de nok en dan naar de schoorsteen waar een betonplaat op lag daar stonden wij dan te dansen !!!!moet er nu niet meer aan denken.

klimmen via de bliksem afleider naar de nok en dan naar de schoorsteen waar een betonplaat op lag daar stonden wij dan te dansen !!!!moet er nu niet meer aan denken.

de Trede, 1955

Ik kwam uit Amsterdam met een kindertransport omdat er bij ons thuis geen eten genoeg was in de hongerwinter.

Ik kwam uit Amsterdam met een kindertransport omdat er bij ons thuis geen eten genoeg was in de hongerwinter. Ik werd liefdevol opgenomen in het gezin van Jan van Weperen. Ik herinner me meester Jousma.

de Trede, 1945

?