de Touwladder

Bogaardslaan 75 in Ugchelen, ( Toon op kaart )

186 scholieren

Bekijk de volledige pagina van de Touwladder, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

de Touwladder foto

Op de Touwladder vind je 41 klassenfoto’s en 186 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Leuk in de 5e en 6e klas (dat heette toen nog zo ;-) was de vrijdagmiddag bij John Post: cassettebandjes met de zelfgemaakte 'radioprogramma's' beluisteren.

Leuk in de 5e en 6e klas (dat heette toen nog zo ;-) was de vrijdagmiddag bij John Post: cassettebandjes met de zelfgemaakte 'radioprogramma's' beluisteren... Ik ben nu bezig een reünie voor te bereiden van onze klas, dus iedereen die in deze klas heeft gezeten of die iemand kent uit deze klas, mail me: n.veenstra6-kringeldingetje- cello (met een h ertussen) -punt- n l

de Touwladder, 1979

Op de kleuterschool trouwde de juf haar naam weet ik niet meer.

Op de kleuterschool trouwde de juf haar naam weet ik niet meer

de Touwladder, 1965

Slechts 3 lerar(ess)en gehad: juf Hafkamp, meester Post en meester Van Asch.

Slechts 3 lerar(ess)en gehad: juf Hafkamp, meester Post en meester Van Asch. Bij juf Hafkamp heb ik mijn tafels geleerd door de tafelkoning-competitie. Bij meester Post heb ik leren schaken. Van meester Van Asch herinner ik me vooral, dat hij in evolutie geloofde, en David en ik elkaar bij dat onderwerp dan meewarig aankijken.

de Touwladder, 1977

?