de tienhond

Ferdinand bolstraat in Alblasserdam, ( Toon op kaart )

160 scholieren

Bekijk de volledige pagina van de tienhond, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

de tienhond foto

Op de tienhond vind je 9 klassenfoto’s en 160 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ben op deze school gekomen in de derde klas, leuke groep mensen en een toffe tijd gehad.

Ben op deze school gekomen in de derde klas, leuke groep mensen en een toffe tijd gehad. Ik kwam destijds van een nogal vrijgevochten openbare lager school in Ridderkerk, waar je nog gewoon naar binnen mocht rennen na het speelkwartier, dat was hier wel anders! Allen in rotten van 10 en netjes lopen, niet tof...voor de rest oké hoor.

de tienhond, 1975

Leuke school, fijne tijd gehad.

Leuke school, fijne tijd gehad.

de tienhond, 1973

Heb wel een leuke tijd gehad.

Heb wel een leuke tijd gehad. Kon alleen niet zo goed opschieten met De Groot. Zij had al een hekel aan mijn broer en dus blijkbaar automatisch ook aan mij. Heb ik nooit begrepen, maarja het was maar één jaartje. Heb ook in de klas gezeten bij de mensen die hier al staan. Heb nog steeds contact met Elvira Dam, Arnolda Rab, Angelique van Hoorn, Miranda Kruize. Was zeker een leuke werkweek. Kan me herinneren dat we niet Frizzle Sizzle hebben geplaybacked, maar er zelf een tekst op hadden gemaakt. Gelachen om Dhr. Jumelet met z'n fluitje.

de tienhond, 1979

?