De Tichelaar

Nijmeegsestraat 1 in Gendt, ( Toon op kaart )

58 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Tichelaar, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Tichelaar foto

Op De Tichelaar vind je 0 klassenfoto’s en 58 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Voorbereidingen 1e communie met Kapelaan Evers.

Voorbereidingen 1e communie met Kapelaan Evers. Meester Hendriks (klas 4) die je voor straf met een houten stokje op de vingers sloeg. Meester Willems 'breudje' (klas 5), 'good old' meester Jacob van de Berg (klas 6) die elke middag thuis ging lunchen. Sporten: slagbal op het schoolplein, in de gymzaal tegenover de kerk, of naar zwembad Walburgen onder leiding van badmeester Hans. De filmzaal op de 1e verdieping boven klas 1 en 2. De afwasbeurt in de koffiekamer van de leraren, daar stalen we dan van die dikke bolknak sigaren die op woensdagmiddag in de polder in de oude steenfabriek werden opgerookt. Bijnamen die ik nog weet: Zoef de Haas (Hans Meijer), Keutje (Gerard van de Brink), Loet (Leo Rutten) etc... Wat een mooie tijden, veilig in een dorp en de moederschoot.

De Tichelaar, 1967

Was een gezellige school! Ik herinner me nog de inzameling voor Irian Jaya met de schoolmusical Marsela, juffrouw Louise in de kleuterklas, juffrouw Karin, Joy, meester Erik en Charles.

Was een gezellige school! Ik herinner me nog de inzameling voor Irian Jaya met de schoolmusical Marsela, juffrouw Louise in de kleuterklas, juffrouw Karin, Joy, meester Erik en Charles...En natuurlijk de weeksluitingen!

De Tichelaar, 1986

Alles op de Tichelaar was leuk Ik heb les gehad van Louise, Joy, en Charles.

Alles op de Tichelaar was leuk Ik heb les gehad van Louise, Joy, en Charles

De Tichelaar, 1982

?