De Technische school

Mr.Abbink Spainkstraat 36 in IJsselstein, ( Toon op kaart )

100 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Technische school, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 18
  • Schoolgenoten 100

Op De Technische school vind je 18 klassenfoto’s en 100 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 98

Les van meester van Eck (nederlands) en Hoekstra?(electro) mijn meel bstoitaaphomepunt nederland.

Les van meester van Eck (nederlands) en Hoekstra?(electro) mijn meel bstoitaaphomepunt nederland. Hoi Rein zat bij mij in de klas (zie foto), hij had een beetje accent, die mij nu wel bekent in de oren klinkt (30jaar Groningen)

2003, W.L.

ja dat klopt van die vrachtwagens samen met hans en ik zit nu al vanaf dat ik van school af ging op de vrachtwagen en nog steeds vind ik het leuk .

ja dat klopt van die vrachtwagens samen met hans en ik zit nu al vanaf dat ik van school af ging op de vrachtwagen en nog steeds vind ik het leuk . het was een leuke school met meestal leuke lereraren wel leuk waren van eck, leiyerzapf,manders die spuugde vaak als hij kwaad werd de vries was het eerste jaar op school en wij kregen hem gelijk als klasse leraar meester van eck die kon altijd leuke verhalen vertellen over diepzee duiken en dan waren de 50 min zo weer om , mijn meeladresis mijn naamdan59aapplanet.nederland en wij waren de eerste klas die electro kreeg op die school en allemaal geslaagd dankzij meneer hoekstra ik teminste wel

2003, Deleted

speknek,piet met de brede scheiding, meester Van den Berg,en homo Jansen.

speknek,piet met de brede scheiding, meester Van den Berg,en homo Jansen.

2003, Deleted
?