De Tarissing

De Wygeast 10 in Oudwoude, ( Toon op kaart )

49 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Tarissing, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Tarissing foto

Op De Tarissing vind je 3 klassenfoto’s en 49 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik zat o.

Ik zat o.a. bij Griet Bosma, Stien vd Veen, Martha vd Velde, Lubbert Merkus, Simon Feersma Hoekstra, Jilt Prins, Wiep Hoekstra enzv. in de klas. We hadden toen op school als meester : Feersma Hoekstra (Simon zijn heit) Meester de Boer en Juffrouw Westerhof, ook Meester vd Zwaag was nog een poosje bij ons op school.

De Tarissing, 1968

Ik ben in de derde klas op deze school gekomen.

Ik ben in de derde klas op deze school gekomen. Ik kwam uit Amsterdam en het was heel erg wennen aan het dorp en de kleine gecombineerde klassen. Ik heb twee jaar les gehad van meester De Boer en de laatste twee jaar van de hoofdonderwijzer Geersema Hoekstra. Ik trok veel op met Dries en Jelly en het buurmeisje Tietsje.

De Tarissing, 1966

Ik zat bij Simon Feersma-Hoekstra, Jappie Dupon, Jilles Dijkstra, Iko Hoekstra, Alie Ros, Martha v.

Ik zat bij Simon Feersma-Hoekstra, Jappie Dupon, Jilles Dijkstra, Iko Hoekstra, Alie Ros, Martha v.d. Velde,Griet Bosma, Stien v.d. Veen Wiep Hoekstra. Lubbert Merkus en wellicht noch anderen in de klas. Wat ik mij vooral herinner dat er in klas 1 of klas 2 volop " gehandeld" werd in vloeipapier, want we schreven nog met een kroontjespen. Ook het bekende stempeltje van UITMUNTEND ( of een andere kwalificatie) bij juffrouw Westerhof kan ik mij nog voor de geest halen.

De Tarissing, 1968

?