De Tandem

Havezathe 97 in Almelo, ( Toon op kaart )

42 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Tandem, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Tandem foto

Op De Tandem vind je 4 klassenfoto’s en 42 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Deze school was echt top! Maar meneer Harm was toch mijn favoriete leraar.

Deze school was echt top! Maar meneer Harm was toch mijn favoriete leraar. De schoolkampen (groep 7 en 8) waren héél erg leuk maar ook niet te vergeten de musical in groep 8. De periode sluitingen vond ik wat minder leuk! Verder waren er nog: Juf Hilda en juf Dianne, groep 1-2. Juf Marijke Duijker, groep 3. Meneer Wim v. Dooren en juf Katja, groep 4. Juf Annette, juf Iris en juf Paula, groep 5. Van juf Annette heb ik héél weinig les van gehad. Meneer Wim v.d. Klooster en juf Karen Höften, groep 6. Meneer Harm, groep 7. Meneer Henk Morsman, groep 8. Juf Marlies heb ik ook gehad, heb alleen geen idee meer in welke klas. Volgens mij ben ik niemand vergeten waarvan ik les heb gehad, behalve dan de stagiaires!

De Tandem, 1994

Schoolkampen waren Supersz En Musicals.

Schoolkampen waren Supersz En Musicals....!!!!! Allus was wah coowl(haha Mi) COOWL

De Tandem, 1994

Het was een leuke school, de weeksluiting in de kuil maar ook de sinterklaas kadootjes kan ik mij ook nog goed herinneren.

Het was een leuke school, de weeksluiting in de kuil maar ook de sinterklaas kadootjes kan ik mij ook nog goed herinneren. Met Juf Peggy, Juf Karen, Meester Harm die als je niet luisterde je boven tussen de platen zou doen. Meester Wim. Met Juf Karen heb ik veel later nog te maken gekregen doordat ik via mijn werk als groepsleidster in een kindercentrum met haar zoon te maken kreeg die bij de Naschoolse opvang kwam. Grappig.

De Tandem, 1980

?