De Tandem

Prins Bernhardlaan 2 in Zuidbroek, ( Toon op kaart )

41 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Tandem, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Tandem foto

Op De Tandem vind je 0 klassenfoto’s en 41 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Erop gezeten toen het nog de Beatrixschool was.

Erop gezeten toen het nog de Beatrixschool was. Fijnste herinneringen: stiekem op het grote plein spelen in plaats van de kleuterspeelplaats.

De Tandem, 1984

ik zat in een grote klas met 33 leerlingen ,het was altijd druk,ik was een ster op de lagere school en rekenen vond ik altijd erg moeilijk,daarom kreeg ik bijles van Minke haar moeder ik kwam daar elke zaterdag ochtend over de vloer.

ik zat in een grote klas met 33 leerlingen ,het was altijd druk,ik was een ster op de lagere school en rekenen vond ik altijd erg moeilijk,daarom kreeg ik bijles van Minke haar moeder ik kwam daar elke zaterdag ochtend over de vloer.ik heb vaak met je gedanst op"fame" ,je was gek op Leroy.maar dat terzijde.we zijn nog eens op kamp geweest ,toen raakten er een aantal leerlingen zoek.het onweerde toen heel erg!mijn lievelingsleraren(essen)Bert Stuurman(ik was erg verdrietig toen hij wegging)en juf Alberdien(wat heeft dr klas haar gepest!dhr Heuker,dhr Hamminga,dhr Hoekstra,Juf Alie,juf Nelleke.Mijn klasgenootjes;Willeke Dijk,Margriet Strootman,Jannie Jager,Ellen Kugel,Marian Hassing,Leendert-jan Kruize,Frank Bisschop,sven van Eeden(helaas overleden)Richard Drenth etc te veel om op te noemen.de school tandarts was voor sommige een hel! ze kropen weg onder te tafels.verder altijd er naar mijn zin gehad

De Tandem, 1982

van 1977 tot 1984.

van 1977 tot 1984

De Tandem, 1977

?