de Tandem

Weegpad 13 in Oud-Beijerland, ( Toon op kaart )

29 scholieren

Bekijk de volledige pagina van de Tandem, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

de Tandem foto

Op de Tandem vind je 0 klassenfoto’s en 29 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik heb heel erg veel leuke herinneringen aan deze school en dat terwijl ik alleen groep 7 en 8 heb meegemaakt.

Ik heb heel erg veel leuke herinneringen aan deze school en dat terwijl ik alleen groep 7 en 8 heb meegemaakt. De leukste herinneringen zijn natuurlijk Juf Hannelore en al mijn klasgenoten. Ook de afscheidsmusical was leuk. Ook al betekende het afscheid, het was wel op een fantastische manier geregeld. Groeten aan o.a. mijn vrienden Yordi en Robbin. Ik zie ze op de RSG weer!

de Tandem, 2002

Ik heb wel een leuke herinering aan deze school gehad maar een maal toen ik begin groep 8 kwam had ik zo iets van peoh ik heb het nu hier wel gezien maar toen gingen we in groep 8 naar Lunteren en dat maakte alles wel weer goed ik heb in groep 1 en 2 bij

Ik heb wel een leuke herinering aan deze school gehad maar een maal toen ik begin groep 8 kwam had ik zo iets van peoh ik heb het nu hier wel gezien maar toen gingen we in groep 8 naar Lunteren en dat maakte alles wel weer goed ik heb in groep 1 en 2 bij juf Barry gezeten en in groep 3 bij juf Anne en groep 4 en 5 bij juf Willeke en in groep 6 weer bij juf Anne dat was mijn leukste jaar en in groep 7 en 8 bij meester Will van Vliet dat was ook wel leuk!!

de Tandem, 1995

in groep 7 en 8 juffrouw miranda helpen bij de kleuters.

in groep 7 en 8 juffrouw miranda helpen bij de kleuters

de Tandem, 1993

?