de tamboerijn

voorstraat in Almkerk, ( Toon op kaart )

56 scholieren

Bekijk de volledige pagina van de tamboerijn, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 9
  • Schoolgenoten 56

Op de tamboerijn vind je 9 klassenfoto’s en 56 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 19

het is lang geleden en de scho...

het is lang geleden en de school is er nu niet meer maar ik kan me nog wel herrinneren dat we als ot en sien verkleed op het plein liepen.Dat mijn beste vriendin toen Gerda van Pelt was en mijn maatje Corne'de Groot.Ook weet ik nog dat we een vliegende hollander hadden waar bijna iedereen dol op was.Namen van jufvrouw herrinner ik mij niet meer maar wel de gezichten.Ik vergeet ook niet meer dat sinterklaas binnen was en er paniek uit brak toen er buiten nog twee voorbij kwamen.

2005, Wilma

Mijn herinneringen: juffrouw K...

Mijn herinneringen: juffrouw Klopper en juffrouw Geppie, lijmkwasten schoonmaken vond ik geweldig omdat je leuke balletjes kon maken van de lijm. Bang worden als de sirene van de brandweerkazerne ging loeien (was naast de school). Op een ochtend met alle kleuters verkleed (ik als kat) op een trekker met aanhanger rondrijden door het dorp. Pijnlijke herinnering: keihard vallen op m'n rug van het klimrek, hahaha.

2005, Mireille

Wat ik me er nog van kan herri...

Wat ik me er nog van kan herrineren is de klimwand die het schoolplein afscheide van het zicht en het noodgebouw waarin gegymt werd. En natuurlijk juffrouw Anita en juffrouw Liane

2005, Alexander
?