De Stokland

Jupiterstraat 3 in Breugel, ( Toon op kaart )

272 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Stokland, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Stokland foto

Op De Stokland vind je 62 klassenfoto’s en 272 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Sommige schooljaren zat ik op de 'oude' school.

Sommige schooljaren zat ik op de 'oude' school. Mijn beste vriend verhuisde in de derde, ik geloof naar Breukelen. Zijn naam was Michiel ?? Voor zijn verhuizing kreeg ik zelfs een dag vrij van de onderwijzer!

De Stokland, 1969

Derde, vierde en gedeelte vijfde klas.

Derde, vierde en gedeelte vijfde klas. Daarna ben ik verhuisd naar Mijdrecht. Eerste vriendje aldaar: Frankie, die mij vaak 's ochtends kwam ophalen aan de piet heijnlaan.

De Stokland, 1975

Ik heb in de vierde klas gezeten bij meester Wortel, in de vijfde bij meester Berings en de zesde bij meester van Balkom.

Ik heb in de vierde klas gezeten bij meester Wortel, in de vijfde bij meester Berings en de zesde bij meester van Balkom. enkele namen van medeleerlingen: Annemarie Hamm, Egbert Heuvelman, Cecile van Buul, Linda Potting, Ad Wagemakers, Rudolf van Schaick, Monique Ruisbroek, Annemarie van Eck, Rene v.d. Kamp, Ronald van de Boogaard, Corinne van de Ven, Anja en Sjan van de Zon, Mark Gerritsen, Amanda Witlox, Erik van Lierop, Rianne Dekkers, John van Rooy, enz.

De Stokland, 1974

?