De Stile

Zijlstrastrjitte 2 in Boelenslaan, ( Toon op kaart )

43 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Stile, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Stile foto

Op De Stile vind je 1 klassenfoto’s en 43 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Onze klas bestond uit 8 personen en waren (toevallig) allemaal meiden.

Onze klas bestond uit 8 personen en waren (toevallig) allemaal meiden. De andere namen zijn: Geke, Helena, Grietje, Anneke Corrie, Stieneke en nog een Grietje. Heb sinds kort weer kontakt met Geke en het is bijna weer als vanouds en dat na 20 jaar!!! Echt SUPERRRRRRRR......

De Stile, 1970

´heel veel dierbare herinneringen;aan de leerlingen maar ook aan ouders.

´heel veel dierbare herinneringen;aan de leerlingen maar ook aan ouders. met veel plezier heb ik op deze ,toen nog :kleuterschool´lyts begjin´gewerkt.

De Stile, 1974

We hadden de grootste klas van wel 11 leerlingen! Handwerken geleerd van juf Babois, later van juf Kappe, ik had een gruwelijke hekel aan breien.

We hadden de grootste klas van wel 11 leerlingen! Handwerken geleerd van juf Babois, later van juf Kappe, ik had een gruwelijke hekel aan breien. Veel geleerd, leuke vriendinnen, Simona, Wiesje, Trienke, Maria. Een aantal meiden zie ik nog wel eens. Meester Dijkstra in klas 1-3 en Meester Hagens in klas 4-6. Meester Dijkstra kwam ik nog wel eens tegen in Zwolle, hij was verhuisd naar Kampen. 't is leuk om te horen van huidige leerlingen hoe de school nu is.

De Stile, 1977

?