De Steenuil

Steenhuizen 6 in Zevenaar, ( Toon op kaart )

66 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Steenuil, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
De Steenuil foto

Op De Steenuil vind je 14 klassenfoto’s en 66 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Vroeger heette de school nog Maria school, maar die is al jaren geleden afgebroken.

Vroeger heette de school nog Maria school, maar die is al jaren geleden afgebroken. Nog les gehad van de legendarische hoofdonderwijzer van Riel.

De Steenuil, 1973

Schitterende tijd gehad! Kan me nog al te goed het voetbalveld wat ernaast ligt herinneren, plus mijn eerste vriendinnetjes natuurlijk :o).

Schitterende tijd gehad! Kan me nog al te goed het voetbalveld wat ernaast ligt herinneren, plus mijn eerste vriendinnetjes natuurlijk :o)

De Steenuil, 1990

Toen nog de Mariaschool.

Toen nog de Mariaschool. Ik kan me nog goed herinneren wat voor een groot respect, en ook een soort angst ik had voor de bulderende stem van van Riel. In het gebruik bleek hij in de zesde klas toch wel mee te vallen... En dan de brand van het juvenaat, prachtig. En 'meester Bakker' die een auto én een motor had, daar kon ik met mijn verstand niet bij, dat iemand zo rijk kon zijn...was een fijne man. Jammer dat het gebouw weg is, ik zou er graag nog eens in rondlopen. Stiekum altijd erg verliefd geweest op Mariette Swikker. Musical de Boekiewoekiboom, ik was Karel PK, kan het lied nog zingen.

De Steenuil, 1970

?