De Stapvoorde

De Kolibrie 24 in Almelo, ( Toon op kaart )

186 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Stapvoorde, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Stapvoorde foto

Op De Stapvoorde vind je 26 klassenfoto’s en 186 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Meneer Witvers met zijn blokfluit, de mooie verhalen van meneer Govers en lekker zingen tijdens de Engelse les van meneer Meuleman (I am saaaaaailing!).

Meneer Witvers met zijn blokfluit, de mooie verhalen van meneer Govers en lekker zingen tijdens de Engelse les van meneer Meuleman (I am saaaaaailing!).

De Stapvoorde, 1985

Weet de jaartallen niet meer precies, was altijd wel erg leuk! Toen was deze school (en de wijk) nog heel nieuw en zat ik in combinatieklassen en het laatste jaar in een heeeeel klein klasje, bij meneer Doldersum - geweldig! Musicals, toneelstukjes, de

Weet de jaartallen niet meer precies, was altijd wel erg leuk! Toen was deze school (en de wijk) nog heel nieuw en zat ik in combinatieklassen en het laatste jaar in een heeeeel klein klasje, bij meneer Doldersum - geweldig! Musicals, toneelstukjes, de leuke muzieklessen.... altijd erg genoten.

De Stapvoorde, 1978

Een van de zeer weinige Turkse leerlingen in die periode.

Een van de zeer weinige Turkse leerlingen in die periode. Juffrouw Alice Mulder was toch een van mijn favorieten. Ik werd toen door meneer Meuleman (Klas 5) ook weleens 'platte Turk'genoemd vanwege mijn twents accent.

De Stapvoorde, 1981

?