De Stapstien

Skoallestrjitte 14 in Kollumerzwaag, ( Toon op kaart )

73 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Stapstien, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Stapstien foto

Op De Stapstien vind je 13 klassenfoto’s en 73 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Niet echt speciale herrinderingen, maar weet wel dat het toen nog de Blankenschool hete! Ja de periode is een beetje moeilijk want dat weet ik zo niet uit mijn hoofd.

Niet echt speciale herrinderingen, maar weet wel dat het toen nog de Blankenschool hete! Ja de periode is een beetje moeilijk want dat weet ik zo niet uit mijn hoofd. ik hebdus een beetje gegokt.

De Stapstien, 1983

De Stapstien is ontstaan door een samengaan van twee scholen, de zg hervormde- en gereformeerde school.

De Stapstien is ontstaan door een samengaan van twee scholen, de zg hervormde- en gereformeerde school. Ik zat indertijd op de hervormde school, ds Griffijnschool, terwijl veel leeftijdgenoten op de "andere", gereformeerde, school zaten. Ik weet nog dat ik dat heel vervelend vond. Van mijn oudste zoon hoor ik nu iets over een dorpsgenoot, van mijn leeftijd. Vandaar het idee om mij hier in te schrijven. Ik zie dat ik de eerste ben van mijn generatie. Hopelijk volgen er meer. Groet ven mij, Nienk.

De Stapstien, 1960

weet er niet teveel meer van ben geboren te amsterdam en mijn moeder is friezin en ik heb vanaf mijn 9e tot 14e jaar in kollummerzwaag gewoond en de 6e klas als het goed is op deze school gevolgd en daarna na de lts in kollum.

weet er niet teveel meer van ben geboren te amsterdam en mijn moeder is friezin en ik heb vanaf mijn 9e tot 14e jaar in kollummerzwaag gewoond en de 6e klas als het goed is op deze school gevolgd en daarna na de lts in kollum. wel weet ik dat ik een vriendje daar had die zijn vader melkhandelaar was in die tijd in kollummerzwaag en die heet sjipke {?} en verder zat er ook een rotterdamse en dacht ik haagse jongen in deze periode op de school.we wooonden aan de voarwei en achter bij ons zat een broodberzorger tevens kenden wij de fam. kamminga die op de rixtwei woonde en soms waren er braderieen e.d. en ook was ik een stadse eierenzoeker en ik kan me ook nog hooizolder verhalen herinneren.

De Stapstien, 1966

?