De Staaij

Bouwsteeg 1 in Middelaar, ( Toon op kaart )

36 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Staaij, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Staaij foto

Op De Staaij vind je 2 klassenfoto’s en 36 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Zat bij meester Sjaak in de klas.

Zat bij meester Sjaak in de klas. Ik kwam toen uit de randstad en ik kan me herinneren dat de andere kinderen in de klas steeds aan me vroegen "Hoe heddegie?". Dat verstond ik dus niet. Later kwam ik erachter dat ze vroegen hoe ik heette! Ik kan me ook een van de eerste dagen herinneren, ik zat nogal vooraan in de klas en meester Sjaak zei tegen me: "Paul, zet de deur eens los". Ik zal je zeggen, ik dacht dat die man een geintje maakte. Ik dacht; moet ik nou echt die scharniertjes eruit gaan tikken? Later leerde ik dat ook de bieb los kon zijn en dat ze dan toch echt wel boeken hadden en dat je die dan nog kon lenen ook! Dus wel wat taalproblemen gehad in het begin. Verder niet zoveel herinneringen aan deze school, ook niet zo lang op gezeten. Kan me wel nog herinneren dat het allemaal nogal strak was toen. 's morgens luidde juf Bernhard een bel en dan moest je per klas in een rij gaan staan op het schoolplein. En dan ging je per klas in een rij naar binnen. Zou dat nog steeds zo gaan?

De Staaij, 1975

juffrouw bernhards(spin)juffrouw klerck,juffrouw? (griesmeel).

juffrouw bernhards(spin)juffrouw klerck,juffrouw? (griesmeel)

De Staaij, 1976

******************************* Leuke school met meester janssen en jufrouw bernards.

******************************* Leuke school met meester janssen en jufrouw bernards. Heb haar laatst nog gesproken, is geen steek veranderd.

De Staaij, 1972

?