de sprong

kruidentuin 10 in Barendrecht, ( Toon op kaart )

170 scholieren

Bekijk de volledige pagina van de sprong, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 23
  • Schoolgenoten 170

Op de sprong vind je 23 klassenfoto’s en 170 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 126

Okhi van herpen, Rene Boer, Edo de Vries, Dietmar v eijsden, Mark Schalekamp, Babette Hoofddorp, Danielle vink.

Okhi van herpen, Rene Boer, Edo de Vries, Dietmar v eijsden, Mark Schalekamp, Babette Hoofddorp, Danielle vink... Kan nog wel even doorgaan.

2002, Deleted

huwelijk juf Kelfkens en meester Schepers, gymles in Vitaal, musical klas 6, meester Smit: Kobus Kuch, gaten in de krant om tijdens proefwerken spieken tegen te gaan en vieze zwarte vis in het aquarium, playbackshows, Gert-Jan mijn grote liefde, jalouzie

huwelijk juf Kelfkens en meester Schepers, gymles in Vitaal, musical klas 6, meester Smit: Kobus Kuch, gaten in de krant om tijdens proefwerken spieken tegen te gaan en vieze zwarte vis in het aquarium, playbackshows, Gert-Jan mijn grote liefde, jalouzie Angeligue H: zij had ABBA concertkaartjes, Frank vt Sant ondersteboven in de prullenbak, de zilveren schoentjes van Desiree.....en slijpen op Bright eyes van Art Garfunkel! Enneh ...postbode'tje spelen!!!!!

2002, Esther

Meester Smit met zijn aquarium, voetballen op het pleintje met een tennisbal, zout in de koffie bij juffrouw Brouwer, als zoveelste klas op rij dezelfde eindmusical, eindfeest in café 't Vinkie.

Meester Smit met zijn aquarium, voetballen op het pleintje met een tennisbal, zout in de koffie bij juffrouw Brouwer, als zoveelste klas op rij dezelfde eindmusical, eindfeest in café 't Vinkie.

2002, Rutger
?