De Sprong

Vlierestraat /bergendalseweg 295 in Nijmegen, ( Toon op kaart )

249 scholieren

Bekijk het volledige profiel van De Sprong, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 41
  • Schoolgenoten 249

Op De Sprong vind je 41 klassenfoto’s en 249 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 202

Op de Vlierestraat was de onde...

Op de Vlierestraat was de onderbouw. Leuke school, leuke herinneringen. De sinterklaas, de leerlingendagen, en de disco-avonden. En later over naar de bovenbouw op de Bergendalseweg.. Daar ook leuke dingen meegemaakt.. Echt een superschooltijd die ik graag nog een dagje zou overdoen.

2002, Sissi

ik zat op ede boven en onderbo...

ik zat op ede boven en onderbouw was een hele leuke school met leuke leerlingen

2002, Deleted

Hoi Corine, zijn wij geen klas...

Hoi Corine, zijn wij geen klasgenootjes geweest? Volgens mij wel! Als jij degene bent die ik voor ogen heb, dan zat jij ook bij Jeroen Jetten, Peter (Otten?), Mario de Wit, en een meisje met heel lang blond haar (en mij) in de klas. We hadden leraren zoals Jos Ebus met Engels met zijn eigen geschreven lesboek lesgaf, Noy voor Nederlands, Jelle Massink voor computerboekhouden (was héél modern voor toen!), Beekhuizen (?) voor Verkoopbevordering die altijd vreselijk getreiterd werd in zijn barakje, en Slootweg die ons vervolgens gruwelijk op onze falie gaf. Klopt dit? Ik ben benieuwd!

2002, Deleted
?