De Sprong

Vlierestraat /bergendalseweg 295 in Nijmegen, ( Toon op kaart )

258 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Sprong, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Sprong foto

Op De Sprong vind je 41 klassenfoto’s en 258 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Op de Vlierestraat was de onderbouw.

Op de Vlierestraat was de onderbouw. Leuke school, leuke herinneringen. De sinterklaas, de leerlingendagen, en de disco-avonden. En later over naar de bovenbouw op de Bergendalseweg.. Daar ook leuke dingen meegemaakt.. Echt een superschooltijd die ik graag nog een dagje zou overdoen.

De Sprong, 1988

ik zat op ede boven en onderbouw was een hele leuke school met leuke leerlingen.

ik zat op ede boven en onderbouw was een hele leuke school met leuke leerlingen

De Sprong, 1988

Hoi Corine, zijn wij geen klasgenootjes geweest? Volgens mij wel! Als jij degene bent die ik voor ogen heb, dan zat jij ook bij Jeroen Jetten, Peter (Otten?), Mario de Wit, en een meisje met heel lang blond haar (en mij) in de klas.

Hoi Corine, zijn wij geen klasgenootjes geweest? Volgens mij wel! Als jij degene bent die ik voor ogen heb, dan zat jij ook bij Jeroen Jetten, Peter (Otten?), Mario de Wit, en een meisje met heel lang blond haar (en mij) in de klas. We hadden leraren zoals Jos Ebus met Engels met zijn eigen geschreven lesboek lesgaf, Noy voor Nederlands, Jelle Massink voor computerboekhouden (was héél modern voor toen!), Beekhuizen (?) voor Verkoopbevordering die altijd vreselijk getreiterd werd in zijn barakje, en Slootweg die ons vervolgens gruwelijk op onze falie gaf. Klopt dit? Ik ben benieuwd!

De Sprong, 1986

?