de Springplanke

De Kampen 39 in Engwierum, ( Toon op kaart )

14 scholieren

Bekijk de volledige pagina van de Springplanke, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
de Springplanke foto

Op de Springplanke vind je 0 klassenfoto’s en 14 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik ken nog veel mensen uit mijn klas het is ook nie lang geleden Enkele klasgenoten Helena van der Meulen Gert-Jaap Meter Joost den dekker Marjan Miedema Reina linthof Nathalie sonnema etc.

Ik ken nog veel mensen uit mijn klas het is ook nie lang geleden Enkele klasgenoten Helena van der Meulen Gert-Jaap Meter Joost den dekker Marjan Miedema Reina linthof Nathalie sonnema etc. Bijna iedereen woont nog in dit dorp behalve joost is nu naar de pomp Ach we zijn nog jong duz dat veranderd allemaal nog

de Springplanke, 1998

En toen werd er een nieuwe school gebouwd.

En toen werd er een nieuwe school gebouwd... Ik ben er laatst nog weer even geweest en vind dit nog steeds een hele mooie school. Helaas gingen we verhuizen toen ik in groep 7 zat. Hierdoor kon ik niet mee op schoolkamp en zat ik niet langer in een kleine, gezellige groep....

de Springplanke, 1991

Eieieieindelijk mochten we dan naar de nieuwe school.

Eieieieindelijk mochten we dan naar de nieuwe school. Ik heb er maar een paar maanden gezeten, maar het was een erg leuke tijd!!

de Springplanke, 1984

?