De Springplank

Burgemeester Sloblaan 14 in Meerkerk, ( Toon op kaart )

69 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Springplank, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 20
  • Schoolgenoten 69

Op De Springplank vind je 20 klassenfoto’s en 69 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 39

Op donderdagavond tafeltennisc...

Op donderdagavond tafeltenniscompetitie. Vriendinnetjes en vriendjes uit die tijd waren: Corrie Swets, Nelleke Maat, Arjanne van Wijk, Erich Wink, Arie de Groot, André de Groot, Saskia van Dijke, Jeanette Vroon, Babette van Iperen.

2003, Deleted

Volgens mij heette de school t...

Volgens mij heette de school toen de Prinses Marijke School; ik kwam er in de eerste en vertrok in de 3e klas. Meester de Haan was het hoofd van de school; De klassen waren opgesplitst; er waren volgens mij maar 4 lokalen; Meester de Bruijn (met hoed) had een boomgaard met fruit en notenbomen; bij hem kon je fruit "verdienen" als je b.v. de tafel van 12 wist. Ik zat bij een juf met rood haar in de tweede klas; ik ben haar naam vergeten. Buitengym vond plaats op het voetbalveld van SVM. Naast de school was een huishoudschool; later kwam er een kleuterschool aan de overkant van de straat. Ik woonde naast de watertoren in een huis dat later volledig kantoor werd van het waterleidingbedrijf.

2003, Arno-Marc

Wat ik me nog herinner zijn de...

Wat ik me nog herinner zijn de sportdagen, de voetbaltoernooien en de schoolpauzes, waar we overlopertje speelden.

2003, Ron
?