De Springplank

Graaf Florislaan 18 in Creil, ( Toon op kaart )

53 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Springplank, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Springplank foto

Op De Springplank vind je 8 klassenfoto’s en 53 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

apekooien dat was wel het leukste wat ik vond van gymen en de juf die we hadden :) wat een schoonheid geloof dat ze titia groen heet.

apekooien dat was wel het leukste wat ik vond van gymen en de juf die we hadden :) wat een schoonheid geloof dat ze titia groen heet. tis allemaal zolang geleden......:( zoek alleen nog een goede vriend uit die periode dus als iemand weet waar die uithangt plz email me op ******************** zijn naam was /is gerard laanstra

De Springplank, 1979

ik meende dat ik rond deze tijd op school zat, het de graaf floris school heette.

ik meende dat ik rond deze tijd op school zat, het de graaf floris school heette.? ik herinner me jan roelof kalkdijk, tiem tiemsen? en natuurlijk emia zorlu, waarmee ik nu na 28 jaar nog steeds contact heb. jhon en mike mijn broers zaten hier ook op school.

De Springplank, 1975

ik heb maar kort op deze school gezeten toen nog graaf floris school.

ik heb maar kort op deze school gezeten toen nog graaf floris school. de enige namen die me nu nog te binnen schieten zijn rene de waaij en bas tiems.

De Springplank, 1973

?