De Spil

Goudenregenstraat 1 in Duiven, ( Toon op kaart )

33 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Spil, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Spil foto

Op De Spil vind je 9 klassenfoto’s en 33 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

In 1996 kwam ik op O.

In 1996 kwam ik op O.B.S Het Tweespan in groep 4. Ik ben in groep 4 blijven zitten. En toen ik in groep 5 zat, in 1997, heb ik meegemaakt dat de school samen ging met de school waar ik eerst op zat (de Thuvineschool). En dat de naam in De Spil veranderde. Ik ben in Groep 7 dus in 1999 van deze school weg gegaan, omdat ik het niet meer aankon. De klas was veel te groot voor mij (30 leerlingen met 1 juf) en ik werd vreselijk veel gepest. De Juf was wel heel aardig (Juf Ilse) en ze probeerde mij altijd goed te helpen maar dat hielp ook allemaal niet tegen die pesters. Ik was echt heel erg blij toen ik hier van school ging.

De Spil, 1996

Ik zit nu in groep 8.

Ik zit nu in groep 8. En toen werd ik ook plotseling door bijna de hele klas gepest en toen wou ik ook graag van school af,maar mijn moeder zei dat ik nog maar een half jaartje moest tot ik naar het Candea(middelbare school)ging dus dat was ook niet handig!!! -xxx-danielle

De Spil, 1995

Veel kan ik me niet van deze school herinneren, omdat ik maar kort op deze school gezeten heb.

Veel kan ik me niet van deze school herinneren, omdat ik maar kort op deze school gezeten heb. In 2001 kwam ik op deze school in groep 1 en in maart 2002 verhuisde ik dus naar Harlingen. Ik zat bij juf Caroline in de klas.

De Spil, 2001

?